Over mij

Nancy PeetersNancy Peeters

Ik ben psycholoog. Ik schrijf, blog en tweet over hoe je gelukkiger kunt worden en over hoe je dat geluk kunt gebruiken als gereedschap voor een mooi en geïnspireerd leven.

Er zijn veel wetenschappelijk bewezen manieren om gelukkiger te worden. Maar ze zijn vaak saai beschreven. Daarom doe je ze niet of hou je ze niet vol en daarom werken ze niet.

Ik heb 5 routes ontwikkeld om gelukkiger te worden, met bijbehorende opdrachten. Ik vertaal goed werkende manieren om gelukkiger te worden, naar manieren die wel werken. Met bijbehorende opdrachten, die zo leuk om te doen zijn, dat je ze blijft doen. En daardoor blijven ze effectief. Zo maak je van geluk een gewoonte.

Mensen op weg helpen is wat ik graag doe. En ik ben dol op schrijven. Daarom werk ik aan een boek over dit onderwerp. En intussen schrijf ik hier. Doe er je voordeel mee!

————————————————————

Nieuwsgierig naar meer?

Volg me hier (klik rechts op ‘volgen’), dan krijg je steeds als eerste de nieuwste posts die hier verschijnen in je mailbox. Volg me ook op Twitter: @NancyPeeters of op facebook.com/nancyschrijft. En vergeet niet om uit te delen wat je hier gevonden hebt.